MINI JAHOĎÁK 0,25L


KAPESNÍ RYBÍZÁK NA PIKNIK NEBO JAKO DÁREK
Malý brácha naší oblíbené klasiky
Ovocné polosladké víno z pečlivě vybraných jahůdek
Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
Příjemná voňavka na holčičí a romantický večer nebo jako sladká tečka k dezertu
Nikdo nepřijde k úrazu - láhev má praktické šroubovací víčko Více

Výrobce: RybízákKód produktu: P00414Doprava a platba

75 Kč

Skladem
ks

KAPESNÍ RYBÍZÁK NA PIKNIK NEBO JAKO DÁREK
Malý brácha naší oblíbené klasiky
Ovocné polosladké víno z pečlivě vybraných jahůdek
Obsah alkoholu: 11,5 % obj.
Příjemná voňavka na holčičí a romantický večer nebo jako sladká tečka k dezertu
Nikdo nepřijde k úrazu - láhev má praktické šroubovací víčko Více

Výrobce: RybízákKód produktu: P00414Doprava a platba

O JAHOĎÁKU

Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč.

  

JAK PÍT JAHODOVÉ VÍNO

Jahoďák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin. Pokud nestíháte víno rychle vychladit, zkuste naše tipy pro bleskové vychlazení vína.

 

Je skvělý jako aperitiv k jídlu na rozvinutí chutí pokrmu, i jako digestiv po vydatném jídle. Pokud vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády.

 

V létě podle nás nedáte tenhle růžový klenot z ruky. S pár kostkami ledu nebo jako vinný střik dokonale osvěží a je perfektní ingrediencí pro přípravu míchaných alkoholických koktejlů (třeba místo brusinkové šťávy nebo grenadiny). Stejně jako Maliňák ho stačí smíchat se sodou a ledem. Není to velká věda, ale efekt je neskutečný! Žádná dáma neodolá.

 

Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. S jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno bodne i ke slaným pokrmům. Nám chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu.

 

SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST

Jahoďák doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Na otevření so počká maximálně půl roku. Otevřený vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření ho doporučujeme vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.